Degerfors – Ängelholm

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Degerfors skulle kunna utmana på övre tabellhalvan detta spelår, men har inte lyckats med uppgiften trots ett relativt starkt spelarmaterial, på pappret. De har bara plockat 15 poäng på 17 matcher och är därför tredje sist i tabellen, det vill säga laget placerar sig på kvalplatsen. Man är utan tvekan ett bättre lag än vad tabellplaceringen visar och de ska ha goda möjligheter att bryta sig loss från bottenstriden.

Ängelholm hittas två pinnar och en plats under Degerfors. Återigen slåss Ängelholm inte bara för att vinna matcher utan också för att undvika konkursen. Det ser inte alls ljust ut med sex förluster på de sju senaste matcherna. Förra veckan gavs beskedet att konkursen skulle bli ett faktum inom kort, därefter kom nya besked om att laget kan spela vidare. Att hitta motivation och spelglädje måste vara svårt i Ängelholm och det lär bara bli svårare.

Jag spelar raka ettan till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Degerfors – Ängelholm
  • Speltips: Degerfors (1)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 6/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar