Ängelholm – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fina resultat, pinnarna rullar in, men spelmässigt har Hammarby inte imponerat alls på sistone. Inte en förlust på sex matcher och avancemang till Allsvenskan kommer allt närmare och närmare. För en vecka sedan gjorde stockholmarna en riktigt svag match mot Giffarna i 80 minuter. Sista tio steppade man upp och lyckades både reducera och kvittera. Bajen har dessutom hittat rätt i bortaspelet och efter två raka utan vinst, har man nu tre fullträffar i följd. Om vi tittar till hemmalaget, så befinner de sig på den undre halvan av tabellen, men någon slagpåse är man inte. Framförallt inte för Hammarby. På de fyra senaste inbördesmötena har skåningarna vunnit två och resterande två har slutat oavgjort. Formen är helt okej med en vinst, ett kryss och två förluster efter uppehållet. Senast var man nära tre pinnar borta mot Assyriska, men en kvittering i 87:e minuten såg till att det bara blev en. Hemma på Änglavallen har laget två raka 1-0-vinster.

Svårt att hitta spelvärde i något resultatspel, som så ofta i Superettan. En väldigt jämn och oviss serie. Däremot kan jag hitta värde i över/under-linan. Har varit rätt målrika veckor i Superettan. Nu kollar vi ändå på ett underspel. I ingen av ÄFF:s elva senaste matcher har det blivit mer än tre baljor (tre av matcherna exakt). Laget har blivit klart bättre organiserat i defensiven, desto längre säsongen lidit. Två av Hammarbys fem senaste har klivit under tre mål, en exakt och två över. Helt jämnt, där. Som ni förstår, chansen att det blir ett eller två mål är klart större än att det blir fyra och uppåt. Matt Pyzdrowski är inte mer än en medioker keeper, men mot Bajen brukar han storspela. Kanske trivs han under press? Kan eventuellt hålla siffrorna nere. Under 3,0 mål (pengarna tillbaka på exakt tre) spelas till fullt godkända 1,73.

  • Match: Ängelholm – Hammarby
  • Spel: Under 3 mål
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:20, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar