Värnamo – Ängelholm

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo har sedan 2011 spelat i Superettan och först förra året lyckades man undvika kvalet efter att man plockade 9:e platsen. I år befinner man sig återigen i botten av tabellen och för närvarande på 11:e plats efter 21 stycken spelade matcher, där man har tagit 22 poäng (5-7-9). Senast förlorade man mot Sirius med 2-0, för att gången innan det slå Örgryte i cupen, 0-2. Sedan torskar man mot AFC United, 2-3,  vinner mot GAIS, 1-3 och spelar oavgjort mot J-Södra.

Ängelholm var i en rejäl knipa förra året då laget var nära konkurs, på något sätt lyckades man klara av spelet både på och utanför plan och just innehar man en 12:e plats efter att spelat en framgångsrik fotboll på slutet. Man har tagit 21 poäng på 21 spelade matcher (5-6-10) och bara på de senaste fem matcherna har de blivit 11 poäng.

Trenden visar att Värnamo brukar vara ett av de starkaste lagen i slutet av säsongen och jag är ganska säker på att man lyckas undvika kvalet även detta året. Senast lagen möttes på Finnvedsvallen slutade det med 4-0 seger till IFK och spelar man så som man gjorde mot GAIS tror jag att det blir tre poäng för smålänningarna.

  • Match: Värnamo – Ängelholm
  • Spel: Värnamo (1)
  • Odds: 1,95 @ betway
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 31/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar