Husqvarna – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sensationen Husqvarna och besvikelsen Öster visar tendenser till att bryta sina trender. På Stadsparksvallen får vi svaret om det blir så eller inte. Det är iallafall ett av alla smålandsderbyn som kommer spelas denna säsongen. Senast lagen möttes var i division ett för fem år sedan. Då vann Husqvarna båda mötena, men vann serien gjorde Öster. Husqvarna fick nöja sig med en mittenplacering. Obetydlig statistik dock, då det är två helt förändrade lag.

Efter hyfsat spel men uteblivna mål var hemmamötet mot Ljungskile en måstematch, och laget visade att man vill bättre. Lagkapten Denis Velic gjorde båda målen och hade en rungande stolpträff, och ett par spelare till var nära att spä på slutresultatet. Matchen var ganska jämn till en början, och Östers 1-0 mål kom efter en målvaktsrensning snett fram till höger rakt i ”famnen” på Östers Denis Velic som drog till ett högt skott som Alex Horwath med lite tur kanske kunde tagit. I andra halvleks matchminut 64, så fick Denis Velic, helt omarkerad i straffområdet, nicka in 2-0 på en hörna. Men gästerna gav sig inte utan låg kvar högt vilket gav bud på både 1-2 och 0-3, men matchen slutade 2-0 till Öster som i och med segern dubblade årets poängskörd från tre till sex, och avancerade upp till 10:e plats.

J-Södra besegrade Husqvarna FF i en utsåld derbymatch på ”Vallen”. André Calisir gjorde matchens enda mål i slutet av första halvlek då han undrade in bollen i det bortre krysset. Sett till hela matchen var det en välförtjänt trepoängare – säsongens första. Matchen inleds i ett högt tempo och båda lagen vill framåt, chanser åt båda hållen men J-Södra visade mer på rutin och erfarenhet och visade att man kunde spela ganska avslappnat i derbyt. Husqvarna spelade mest defensivt och fick jaga mycket boll, vilket säkert tröttade ut dem ganska tidigt i matchen.

Öster har inlett under all kritik. Det där laget ska slåss om en plats till Allsvenskan. Resan uppåt påbörjas nu. Insatsen mot Ljungskile lovade en del. Velic visade att han fortfarande håller hög klass med sina två baljor. Hade man fått över två gånger degen på Öster, oavsett om det är borta eller hemma, innan säsongen hade det plockats direkt. Litar på Östers förmåga och spelar tvåan till 2,05. Insatsen av den lägre karaktären.

  • Match: Husqvarna – Öster
  • Spel: Öster (2)
  • Odds: 2.00 @ bwin
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar