Assyriska – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Assyriska stod för en riktigt stark insats nu senast när man fick med sig en poäng från bortamötet mot Hammarby. Men ser vi till tabellen ligger Assyriska sist men man har bara tre poäng upp till Husqvarna som ligger just ovanför det första strecket och fyra poäng bakom Ängelholm ovanför de andra.Det är med andra ord långt från kört. Men en akilleshäl för Assyriska är spelet hemma i Södertälje där man bara tagit två av 24 poäng den här säsongen. Man har samtidigt plockat hem 13 poäng på bortaplan och man vann även bortamötet mot Öster tidigare under säsongen med 1-2. Som en jämförelse har seriens näst sämsta hemmalag Ängelholm tagit fyra gånger så många poäng på hemmaplan som Assyriska.

Öster slog Ängelholm nu senast med 2-0 och man ligger på tionde plats i tabellen men bara två poäng bakom ligger Landskrona och Husqvarna som ligger nedanför det första strecket. Innan Öster föll mot Hammarby i deras senaste bortamatch hade man tagit poäng i fem raka bortamatcher (fyra kryss och en seger).Det har även varit jämnt mellan lagen de senaste åren. Bara en av de åtta senaste matcherna har vunnits med mer än ett måls marginal och två av matcherna har slutat oavgjort.

Mitt spel för kvällen blir Öster DnB, då deras form blir allt bättre för varje omgång. Man har dessutom ett bättre lag på pappret och för att ha chans i toppenstriden, måste man vinna sånna här matcher.

  • Match: Assyriska – Öster
  • Spel: Öster, Draw no Bet
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 1/8, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar