GAIS – Assyriska

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Från VM till Superettan i Sverige, en härlig kontrast men ikväll tar GAIS emot Assyriska i ett bottenmöte. I mina ögon är den helt öppen men jag har hittat ett troligt spel här som måste testas.

GAIS stod för en grym insats senast när nye tränaren Per-Ola Ljung gav effekt direkt och man besegrade topplaget Hammarby borta med 3-1. Man har ny kraft i laget och hemma på Gamla Ullevi vill man givetvis fortsätta den positiva trenden men helt enkelt kommer det inte för Assyriska är starka på bortaplan. Hemma på Gamla Ullevi har GAIS 2 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster bakom sig och nu måste man börja vinna matcher för att avancera i tabellen. Man får tillbaka Björn Andersson från avstängning här men det återstår att se om Per-Ola Ljung vill ändra i den vinnande startelvan. En som med all säkerhet kommer spela är unge Shkelqim Krasniqi som satte två mål mot Hammarby. Hur många gör han här?

Assyriska har gjort en ruskigt usel säsong hittills och man ligger sist i tabellen. Det är framförallt hemmaspelet som inte fungerat för laget för på bortaplan har man 2 segrar, 3 oavgjorda och bara 1 förlust vilket ger laget 9 bortapoäng, samma som ettan Ljungskile och tvåan GIF Sundsvall… Man har givetvis inte mött de bästa lagen i serien men trots allt gjort det bra även om man haft en del tur i matcherna. Man reser hur som helst till Göteborg med mycket trygghet och självförtroende i sitt bortaspel. Jag tycker man skall ha goda chanser att göra mål i den här matchen likt man gjort i 4 av lagets 6 bortamatcher i år då matchen känns helt öppen.

Kort summering: Det har slutat med att båda lagen gjort mål i 5 av GAIS senaste 6 matcher och för Assyriskas del har 3 av lagets 4 senaste matcher slutat med att båda lagen gjort mål! Det är två lag som kämpar i bottenstriden och båda vill givetvis ur den så fort som möjligt. GAIS har fått en ny effekt här efter tränarbytet och Assyriska spelar som bäst på bortaplan. Öppen match och jag tror båda lagen gör mål här, klart värd en mindre peng.

  • Match: GAIS – Assyriska
  • Spel: Båda lagen gör mål 
  • Odds: 1.90 @ Nordicbet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar