Sundsvall – Assyriska

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det är tajt i toppen av Superettan. Sundsvall kan klättra förbi både Hammarby och Ljungskile vid vinst mot bortastarka Assyriska. Eventuella serieettan hemma mot jumbon. Känslan på förhand, en ojämn match att vänta. Men inbördes brukar det bli jämnt och Assyriska är förvånansvärt bra på resande fot. På hemmaplan har man 0-4-7 och borta, 3-4-3. Så tätt och jämnt som det är i bottenträsket ska Assyriska ha en hyfsad chans att klara kontraktet. Fem pinnar är det upp till kvalplatsen och åtta till säker mark. Dock ser det inte speciellt ljust ut – inte en vinst på sju matcher och på dessa, ynka tre inkasserade poäng. Kaptenen David Durmaz fick syna tomatskivan senast och är således avstängd. Lämnar stora luckor i den redan sårbara försvarslinjen.

Giffarna har hittat formen, precis som toppkonkurrenterna. Varje tappad poäng kan komma att bli förödande. Bortsett från 4-1-förlusten mot division ett-laget Dalkurd har man fyra raka utan förlust; tre vinster och ett kryss. En som hittat formen är Idolvinnaren 2013, Kevin Walker. Förutom fina assister har han gjort två mål på de nämnda matcherna. Enormt viktiga poäng på spel för Sundsvall, när man har en superchans att greppa tag i taktpinnen. Motivationen är på topp och nu när matcherna duggar hyfsat tätt är det lättare att konservera formen. På hemmaplan är man bäst i serien med 8-1-1 och en målskillnad på 29-9. Sundsvall spottar in mål, anfallarna är i toppform. Nu står ett rentav värdelöst Assyriska på andra sidan planen – dessutom med ett stort defensivt avbräck. Låter som en lätt 90-minutersresa för Giffarna… Ettan -1,5 till 2,35 godkänner jag.

  • Match: Sundsvall – Assyriska
  • Spel: Sundsvall -1,5
  • Odds: 2,35 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:20, 1/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar