Över till Assyriska som visat en god form på sistone och avslutade första halvsäsongen bra med en vinst med 0-2 mot Gais på bortaplan. Innan det har oftast lyckats slå det motstånd man ska slå och haft det lite tuffare mot svårare motstånd. Idag möter man ett sådant motstånd som man bara ska slå och att man går för vinst är det inget snack om. Man har mött Utsikten en gång tidigare i år och då blev det en 0-1 vinst när man gästade. Nu är det hemmaplan som gäller och jag tror man bara tar hem det.

Så vad blir mitt lir? Då Assyriska anses vara storfavoriter väljer jag att plocka en lina som känns ännu säkrare, och som dessutom höjer oddset lite. Assyriska över 1,5 mål låter rimligt och man bör göra två mål idag. Insatsen får ligga på strax över medel!

  • Match: Assyriska – Utsiktens BK
  • Spel: Assyriska över 1,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!