GAIS – Utsikten

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

GAIS parkerar på elfteplatsen och Utsikten två under. För makrillarna handlar det om att ta ett studs ifrån botten, mot den övre tabellhalvan. Utsikten skulle vid händelse av en trea klättra precis upp över kvalsträcket och i alla fall tillfälligt ha huvudet över vattenytan.

Tre förluster och ett kryss är facit för Utsikten på de senaste matcherna. Förra veckan blev det en 0-1-förlust mot bottenkonkurrenten Ängelholm. Det offensiva spelet är ett problem och man har blivit nollade i hälften av matcherna.

GAIS åkte även de på pumpen i den förra matchen, vilken förlorades med 0-3 mot Syrianska. Prestationerna är upp och ner och veckan innan dess vann man med hela 4-1 hemma mot Mjällby. På Gamla Ullevi har man fyra förlustfria matcher i följd, två vinster och lika många oavgjorda. Båda matcherna mot lag under dem själva i tabellen, BP och MAIF, vanns.

Känslan är klar fördel GAIS och den raka ettan är en fullt acceptabel investering till 1,80, vilket erbjuds av Bet365. Skulle inte bli förvånad om oddset sjunker något närmare avspark.

  • Match: GAIS – Utsiktens BK
  • Speltips: GAIS vinner, rak etta
  • Odds: 1,80
  • Bolag: bet365
  • Spelstopp: 19:20, 10/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar