Öster – Norrby

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Öster krigade om playoff-platserna till Allsvenskan förra säsongen, men slutade på femteplatsen. Under nuvarande säsong har klubben inlett på ett desto sämre sätt och innehar en placering på tolfteplatsen. Dagsformen är också svag då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Smålänningarna har utöver detta förlorat tre raka matcher. Senast förlorade man mot jumbon Frej på bortaplan med 3-2.

Norrby hittas precis ovanför Öster i tabellen, med en poäng mer på samma antal spelade matcher. Att gästerna kommer vara inblandade i bottenstriden vore knappast en chock. Redan förra året var Norrby nära att spela kval mot Division 1, men en stark slutspurt räddade dem från detta. Hemmalaget lär vara revanschsuget i dagens match och spela en offensiv fotboll, där man kommer göra både ett och två mål.

Jag spelar på över 1,5 mål till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Öster – Norrby
  • Spel: Över 1,5 mål
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!