Öster – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster återfinns på femteplats i tabellen efter åtta spelade omgångar. En riktigt bra start på säsongen för smålänningarna som förra säsongen, precis klarade sig kvar i Superettan. I förra omgången torskade hemmalaget deras första match när man förlorade i Smålandsderbyt mot Jönköping. Bortser man från 3-1-förlusten senast, har hemmalagets defensivt varit nästan felfri. Man har endast släppt in fem mål.

Sundsvall som i fjol åkte ur allsvenskan har fått en bra start på superettan-säsongen och inför lördagens tillställning hittas gästerna på en tredjeplats i tabellen. Inför säsongen var en del skeptiska till Sundsvall men sju omgångar in på säsongen kan vi konstatera att norrlandslaget kommer vara med och slåss om en topplacering. Närmast blev det däremot endast en poäng för Sundsvall mot Norrby (0-0).

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,75 @ Unibet.

  • Match: Öster – Sundsvall
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 25/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar