Trelleborg – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trelleborg har sedan sommaren varit starka, men nu senast torskade skåningarna mot Falkenberg som är hemmahörande i bottenstriden. Falkenberg tog ledningen som höll matchen igenom. Trelleborg har tagit 29 poäng efter 17 spelade matcher och huserar därmed i toppstriden. Trots förlusten senast, är Skåneklubben starka. På de senaste nio matcherna har de vunnit sex, kryssat en och förlorat två.

Öster är nio poäng efter Trelleborg och har etablerat sig i mitten av tabellen. En logisk position om man ser till lagets prestationer, där klubben har en stabil defensiv grund, en relativt hög lägstanivå, men med avsaknad av spets. Öster är med sina 12 gjorda mål på 17 matcher ganska klart sämst i serien. Östers offensiva oförmåga gjorde sig också påmind i senaste matchen mot Örgryte (0-0).

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,74 @ bethard.

  • Match: Trelleborg – Öster
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar