Sirius – Trelleborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius är vårens stora utropstecken. Hemmalaget är inte mer än fyra poäng från serieledande Halmstad. Det ser alltså ut som att Uppsalalaget blir ett topplag även den här säsongen. Sirius har bevisat att man är ett starkt hemmalag och är helt enkelt svåra att stå emot när de väl får igång sitt spel. Laget har vunnit mot både Halmstad och komfortabelt borta mot Åtvidaberg.

Trelleborg är nykomlingar och har också imponerat. Tio omgångar in i säsongen ligger laget på plats nummer åtta i tabellen med 13 inspelade poäng på tio matcher. Trots att Trelleborg i grunden är en klubb som hör hemma i Superettan, är det i nuläget en klar klasskillnad mellan Sirius och Trelleborg.

Jag spelar Sirius -1,5 till 2,18 @ bet365.

  • Match: Sirius – Trelleborg
  • Spel: Sirius -1,5
  • Odds: 2,18 @ bet365
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 4/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar