Höllviken – Trelleborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trelleborg kommer till matchen som serieledare med 24 på 9 spelade matcher (8-0-1). I senaste matchen besegrade man Kristianstad efter en imonerande vändning till 4-3. TFF har vunnit samtliga 4 matcher i division 1 södra och är därmed seriens bästa bortalag.

Höllviken ligger på en 7:e plats och har 13 poäng på 9 spelade matcher (3-4-2).   I senaste matcher blev det förlust hemma mot tvåan Örgryte med 0-2. Som nykomlingar i division 1 är det inte sånna här matcher som mot Örgryte och Trelleborg som man ska ta poäng. Jag tror på en rak två:a trots Höllvikens relativt bra hemmaspel.

  • Match: Höllviken – Trelleborg
  • Spel: Trelleborg (2)
  • Odds: 1,74 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 13/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar