Trelleborg – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trelleborg skulle vid seger i kvällens match, erövra tredjeplatsen i Superettan. Man har smugit uppåt i tabellen och är plötsligt en het kandidat för allsvenskt spel. Och dagens hemmalag känn bra mycket hetare än antagonisten Helsingborg. Tror kort och enkelt på dem inför matchen. Trelleborg har vunnit tre raka matcher, inklusive 6/7 senaste. Förlusten kom mot serieledande Brommapojkarna.

Helsingborg har varit väldigt överskattade. Laget vann utan att imponera med 1-0 mot GAIS senast efter ett sent mål, när man spelat mer eller mindre hela matchen med en man mer på planen. Innan dess har HIF tagit endast en pinne på tre matcher, vilka alla var mot bottenlag i serien. Form och klass talar för Trelleborg. Mikael Dahlberg är förvisso tillbaka i Helsingborgs trupp och stärker upp en svag offensiv.

Jag spelar på Trelleborg Draw No Bet till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Trelleborg – Helsingborg
  • Spel: Trelleborg DnB
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar