GAIS – Trelleborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

GAIS placerar sig på elfteplatsen i Superettan med tolv poäng på tio matcher. Man är endast en pinne ovanför kvalplatserna neråt i seriesystemet, dock med matchen mindre spelad än övriga lag. Laget har uppenbara problem att handskas med och förlusten senast, 1-2 borta mot Degerfors, var ett fall framåt och resultatet rentav orättvist. GAIS är hemmastarka, men ska inte överskattas.

Trelleborg placerar sig på sjätteplatsen. Det är alltjämt tätt mellan tabellskikten i serien och fastän det känns som att Trelleborg varit ljusår bättre än kvällens motståndare, skiljer det bara fyra poäng mellan lagen. Förra veckan krossades Öster med 4-1 inför publiken på Vångavallen och över hela spelåret har endast två matcher förlorats borta mot Helsingborg och Dalkurd.

Jag spelar på Trelleborg +0,25 (Asian Handicap) till 1,77 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Trelleborg 
  • Speltips: Trelleborg +0,25 (AH)
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar