Trelleborg – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trelleborg slutade på tredjeplatsen i Superettan och kommer kvala mot Jönköping Södra. Skåningarna hade en fantastisk sommar respektive höst. TFFs seriestart var halvdan och hade laget gjort en bättre inledning på säsongen skulle en direktplats kunnat plockas. Trelleborg sågs inte som något direkt hot i toppskiktet, men med tiden skördade laget mark. Resultaten blev dock sämre i slutet.

Jönköping Södra vaknade för sent och trots blott en förlust på de åtta sista matcherna, hamnade de på kvalplatsen strax bakom Sundsvall och Kalmar, som man hade en respektive två pinnar upp till. En vinst i den avslutande matchen mot Östersund, vilken slutade 0-0, hade betytt att de vore säkra. J-Södra känns snäppet vassare än dagens hemmalag och formen är det egentligen inget fel på.

Jag spelar på Jönköping Draw No Bet till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Trelleborg – Jönköping
  • Spel: Jönköping DnB
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 15/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar