Jönköping – Häcken

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Jönköping innehar tolfteplatsen i Allsvenskan. J-Södra spelar oftast tighta matcher hemma i Jönköping och på stadsparksvallen. Gång på gång visar smålänningarna på en mycket organiserad och samspelt defensiv, inte minst senast mot Östersund som är en av seriens absolut svåraste matcher på bortaplan. Södra har gått under 2,5-linan i sex av 14 spelade matcher under denna säsongen.

Häcken har fortsatt svårt framåt. Många trodde nog på en positiv effekt efter 2-0 segern mot Bajen, men mot Malmö vart det ytterligare en inkasserad nolla på målkontot. Överlag alldeles för klent framåt för ett så pass offensivt starkt lag man trots allt är på pappret. Gästerna har samtidigt varit väldigt starka defensivt, man har hållit nollan i 50% av samtliga matcher den här säsongen vilket är ruskigt starkt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,76 @ expekt.

  • Match: Jönköping – Häcken
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/7

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar