Trelleborg – Frej

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Trelleborg är nykomlingar i Superettan och har gjort en stabil insats hittills. Laget placerar sig på sjundeplatsen med 29 poäng på 20 matcher, men har samtidigt chansen att klättra i tabellen vid seger eftersom laget har spelat en match mindre än övriga lag på övre tabellhalvan. Senast fick Trelleborg bara en poäng borta mot tabelljumbon Ängelholm, däremot finns styrkan hemma på Vångavallen med fem vinster och fem kryss.

Frej placerar sig å andra sidan på elfteplatsen, inte helt oväntat och lagets säsong så här långt får anses vara godkänd. Senast gjorde man en stark insats hemma mot Åtvidaberg, däremot ska det nämnas att Frej har haft det tuffare på resande fot. Endast en seger och fyra kryss på nio matcher är inte speciellt imponerade och jag tror man får det tufft i dagens match.

Jag spelar raka ettan till 1,85 @ bet365.

  • Match: Trelleborg – Frej
  • Speltips: Trelleborg (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!