Frej – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Frej har bara tagit en poäng på deras tre senaste matcher och inte mäktat med att göra mål. Man har nu två stycken 0-3-förluster mot Värnamo respektive Norrby på bortaplan i deras senaste matcher, vilket innebär att formen är mycket dunkel. Det faktum att lagets enda seger kom redan i omgång två mot Åtvidaberg gör att tvivel uppstår kring lagets form och dess framtid.

Falkenberg är verkligen på gång och har tagit sju poäng på sina tre senaste matcher. En seger kom mot trean Dalkurd och senast blev det oavgjort mot serietvåan Helsingborg. Laget har börjat klättra mot toppskiktet och känns med nuvarande form som ett klart bättre lag än motståndarna. Falkenberg har fler matchvinnare att ta fram i och med en bättre spets än Frej.

Jag spelar på raka tvåan till 2,70 @ William Hill.

  • Match: Frej – Falkenberg
  • Speltips: Falkenberg (2)
  • Odds: 2,70 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 10/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar