Frej – Brommapojkarna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frej är en av årets största, positiva skrällar. Som nykomlingar från division 1, ser laget stabilt ut och man innehar en 10:e plats med 18 inspelade poäng (5-3-5). En vinst idag skulle innebär att man klättrar upp till övre halvan av tabellen och kan pusta ut något. Frej har visat att man i princip kan skrälla mot vilket lag som helst och man har två raka segrar i bagaget mot Mjällby (1-3), samt Ljungskile (1-0).

Brommapojkarna å andra sidan har inlett säsongen på sämsta tänkbara sätt. Man har tagit 6 poäng på 13 matcher (1-3-9) och ligger därför sist i tabellen. Förlusterna fortsätter radas upp och innan uppehållet förlorade man med 0-1 hemma mot Syrianska, trots att spelet var helt okej i andra halvlek. Skärpan saknades.

  • Match: IK Frej – Brommapojkarna
  • Spel: Frej (1)
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18.45, 23/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar