Brommapojkarna – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brommapojkarna har inför i år tappat en hel del nyckelspelare och satsar på ungt och därmed en hel del orutin och fysik. Man placerar sig näst sist i tabellen och har spelat ihop 9 poäng. Ser man till de senaste prestationerna så har man vänt på de sjunkna skeppet och är på uppgång. 0-4 mot Frej samt 2-1 mot Värnamo, är två fina resultat man kan ta med sig och jag tror man kommer att börja finna fler matcher här nu framöver, känns som man bara blir bättre och bättre.

Mjällby har spelat chockerand dåligt i årets superettansäsong, man har tagit 7 poäng och placerar sig sist i tabellen. För ett år sedan tillhörde man den svenska toppen för att nu sänka sig så pass mycket så att man riskerar att gå ned till division 1. Man får aldrig riktigt något att stämma och målen rullar in medan man inte producerar något framåt. För tillfället har man fyra raka nederlag mot lag som Östersund, Frej, Assyriska och Gais. Och man kan säga att formen på spelarna är katastrofal.

Denna matchen känns som att det är vinna eller försvinna för båda lagen och jag tror BP med sin form drar längsta strået.

  • Match: Brommapojkarna – Mjällby AIF
  • Spel: Brommapojkarna (1)
  • Odds: 2,30 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18.00, 30/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar