Örgryte – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte tappade viktiga poäng i deras sista omgångar mot Helsingborg respektive Värnamo. Kvalspelet är därmed ett faktum. I lagets första match på bortaplan mot Mjällby, förlorade man med 2-1. Örgryte lyckades få in den viktiga bortabaljan och har fortfarande goda chanser att få fortsätta spela elitfotboll. På Gamla Ullevi hade göteborgarna faktiskt bra resultat under seriespelet (8-5-2).

Mjällby kommer från spel i division 1 och det var med lite flyt som laget lyckades hålla undan i senaste matchen. 2-1 kunde lika väl ha blivit 2-2, särskilt med ”Lökens” röda kort, som innebär att David Löfquist missar matchen, vilket är ett stort avbräck. Hemmaspelet var Mjällbys styrka i Division 1, bortaspelet var Örgrytes akilleshäl. Jag tror ÖIS drar längsta strået och får spela i Superettan även nästa år.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Örgryte – Mjällby
  • Spel: Örgryte (1)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 13:00, 11/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar