Örgryte – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte innehar fjärdeplatsen i Superettan. Senast åkte man på en tung 1-5-förlust borta mot Norrby. Ganska oväntat att laget skulle förlora med dessa siffror mot ett lag tillhörande nedre tabellhalvan. Revanschlusten är säkerligen mycket stor efter ett sådant nederlag. Om Örgryte vinner idag, kan de hämta in poäng på topplagen och framför allt tredjeplacerade Helsingborg. På Gamla Ullevi har Örgryte vunnit fyra matcher och kryssat två under säsongen. I senaste hemmamatchen besegrades Dalkurd.

Degerfors innehar sjätteplatsen i Superettan. Liksom Örgryte förlorade man med stora siffror senast. Det blev en förlust med 0-4 mot Varberg förra veckan. Även om Degerfors hade stått för en acceptabel prestation och löst ett positivt resultat förra veckan, känns det fortfarande som Örgryte är det stabilare och bättre laget. Degerfors har dessutom ett bortafacit på bortaplan 0-2-3, knappast imponerande.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ expekt.

  • Match: Örgryte – Degerfors
  • Spel: Örgryte (1)
  • Odds: 2,00 @ expekt
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar