Helsingborg – Degerfors

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helsingborg fortsätter jaga en plats till Allsvenskan och kommer naturligtvis gå för ytterligare tre poäng mot Degerfors. Skåningarna har bara en torsk på tio spelade omgångar. Laget spelar inte alltid vacker fotboll, men samtidigt har man ett stabilt grundspel som inneburit att poängen har inkasserats. Klubben har varit starka på hemmaplan och utgångsläget ser såklart mycket lovande ut inför framtiden vid seger.

Degerfors har ryckt upp sig efter en svag inledning på säsongen och har fem raka matcher utan förlust, tre av dessa har slutat med segrar. Senast krossades jumbon Värnamo med 4-1 på hemmaplan. Laget har nu klättrat upp till sjätteplatsen i tabellen efter den fina perioden med goda resultat. Helsingborg ska vara det bättre laget i dagens match och en seger kan betyda mycket inför vad som komma skall.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betway.

  • Match: Helsingborg – Degerfors
  • Spel: Helsingborg (1)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar