GAIS – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS löste avancemang till gruppspelet i Svenska Cupen senast, genom att knäcka Skövde AIK med uddamålet. I Superettan har laget mycket stora problem. Man har inte kunnat motsvara kravbilden som finns och hittas previs ovanför kvalplatserna neråt i seriesystemet, med bara två poängs skillnad. Laget plockar poäng alldeles för sällan. Stor sannolikhet att laget får slåss om ett förnyat kontrakt.

Degerfors avancerade även dem till gruppspelet i Svenska Cupen, men lyckades göra detta genom att slå ut Piteå på straffar. Degerfors är i en mer bekväm situation, om än smått hopplös i den mening att man varken ska riskera att trilla ur serien eller ha chans på att flyttas upp. Det mesta talar för Degerfors. Formen, klassen, precis liksom de truppbesked som lämnats inför matchen. Laget bör plocka poäng här.

Jag spelar på Degerfors +0,25 (Asian Handicap) till 1,84 @ Unibet.

  • Match: GAIS – Degerfors
  • Spel: Degerfors +0,25 (AH)
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar