Örgryte – Norrby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte tar emot Norrby hemma i Superettanpremiären. Dem har redan drabbats samman den här säsongen, nämligen i Svenska Cupen. Örgryte besegrade Norrby med 2-0, målen gjordes av Alexander Bernhardsson och Victor Sköld. Nyförvärvet Sköld kommer senast från spel i Allsvenskan med Örebro. Örgryte avslutade förra säsongen starkt och vann hela fem raka matcher i slutet.

Norrby står nu inför en tuff uppgift i premiären, en match på resande fot mot ett starkt Örgryte. Norrby har blandat och gett i deras försäsong, Svenska Cupen slutade med sistaplats. Det blev två vinster och ett oavgjort resultat, överraskande nog är att det oavgjorda resultatet kom mot gruppens starkaste lag, AIK. Ifjol fick Norrby som förväntat kriga för att säkra sitt superettan-kontrakt. Lär bli tufft även nu.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ ComeOn.

  • Match: Örgryte – Norrby
  • Spel: Örgryte (1)
  • Odds: 1,65 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 30/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar