Varberg – Norrby

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Varberg fortsätter imponera i Superettan och fäster serieledningen även efter elva omgångar. Laget är fortsatt obesegrade och säsongens överraskning är numer en storfavorit. Hallänningarna kommer från en seger mot göteborgarna GAIS, där de hade två spelare utvisade. Varbergs flyt är enormt och det är inte mycket som går emot laget. Varberg har en klar serieledning efter elva spelade matcher.

Norrby eller lillebror Borås som man också kan kalla dom, har börjat säsongen riktigt bra. Man ligger på en överraskande tredjeplats i tabellen efter elva omgångar. Vinsterna kommer mot lag som antingen är inne i en riktigt låg svacka, eller mot lag som är tippade på nedre halvan i mestadels. Deras förlust mot J-Södra tidigare under säsongen är ett litet bevis på att man kanske inte har kvalitéerna.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Norrby
  • Spel: Varberg (1)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!