Norrby – Örgryte

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrby hade en usel start på söderettan och man har endast lyckats ta 1 poäng på 5 spelade matcher. Det var i den senaste matchen borta mot Lund som man lyckades ta säsongens första poäng (2-2). Detta innebär att man ligger sist i tabellen och det kommer inte underlätta att Örgryte kommer besöka Borås idag. Man har förlorat hemma mot både Öster (0-1) och Trelleborg (0-2) Innan det lyckades man dock besegra Djurgården med 4-2 i Svenska Cupen. Känns inte som Norrby har den sammanhållning som krävs och antagligen finns det en viss stress som följer med uteblivna resultat.

Örgryte har som mål att ta sig till Superettan och de är en av favoriterna till att göra det. Man har spelat in 10 poäng på 5 matcher (3-1-1) och laget måste vinna varje fight för att haka på i toppen. Göteborgarna har två raka vinster efter övertygande spel och mängder med gjorda mål.  Bara ett lag går upp direkt (tvåan kvalar) och såväl Trelleborg som Öster vill vara med och fajtas om saken. Därför är det här en match ÖIS bara ska gå ut och vinna om man vill vara högst upp i tabellen.

Jag spelar raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Norrby – Örgryte
  • Spel: Örgryte (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19.00, 18/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar