Örgryte – Helsingborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Örgytes säsong resultatmässigt, har varit upp och ner. Laget har blandat och gett. Göteborgarna har emellertid varit stabila hemma på Ullevi. Den tyngsta perioden beror mycket på skador, framförallt på William Atashkadeh. Inför denna matchen har man nästintill en skadefri trupp. Med dessa spelare redo för spel, kan Örgryte slå alla Superettans lag. Lagets motivation att slippa negativt kvalspel, bör räcka.

Helsingborg har varit seriens mest överskattade lag. Klubben har spelat på sitt namn, egentligen hela säsongen. Defensivt ser det skakigt ut och offensivt lever man bara på individuella prestationer. Laget har tagit oförtjänt mycket poäng denna säsongen. Det går knappt hålla räkningen på övertidspoängen man tagit i matcher där man varit det sämre laget. Nu har man dessutom ingenting att spela för.

Jag spelar på Örgryte Draw No Bet till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Örgryte – Helsingborg
  • Spel: Örgryte DnB
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 29/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!