Örgryte – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örgryte är nykomlingar i Superettan och har stundtals presterat fin fotboll, men är inte bättre placerade än tia. Skulle däremot kvällens match vinnas, då kliver man upp till sjätteplatsen och skapar kontakt med toppen. Gäller att inte hamna på efterkälken, även om ÖIS inte ska vara tillräckligt starka för att kunna slåss om de allsvenska biljetterna. Örgryte hade två raka förluster mot Sirius och Frej. Därefter kryssade man mot Trelleborg.

Halmstads status var kvar oklar inför spelåret. Flertalet framstående spelare tappades efter degraderingen från Allsvenskan, men hittills har beskeden varit positiva. Skulle HBK vinna nu i den tionde omgången, petas AFC United ner till andraplatsen. Även en pinne, oavgjort, räcker också. Endast en av de åtta senaste matcherna har förlorats, sex av dessa vunnits, och försvarsspelet klickar alldeles utmärkt. Så lite som tre mål har släppts in på nio matcher.

Jag spelar Halmstad +0,25 mål (asian handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Örgryte – Halmstad
  • Spel: Halmstad +0,25 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar