Örgryte – Degerfors

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Örgryte hade en mardrömsperiod över sommaren som innebar att deras position som topplag i serien tappades. Göteborgarna har emellertid återhämtat sig, dock alldeles för sent och vunnit tre av deras fem senaste matcher. Senast var klubben bara sekunder borta från att kamma hem tre poäng borta mot J-Södra, men laget fick endast oavgjort (2-2). Örgryte har samtidigt ingenting att förlora.

Degerfors tappade mycket av sin styrka i samband med att Skövdekillen Sargon Abraham lämnade för IFK Göteborg. En klassanfallare och målskytt att lita på, 11 mål blev det på 17 matcher. Degerfors har helt enkelt inte lyckats ersätta honom. Det förväntas bli en rätt avslappnad tillställning här ikväll. Lagen har försvinnande lite att spela för under resten av säsongen och kan därför spela ut något mer.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,67 @ William Hill.

  • Match: Örgryte – Degerfors
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,67 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/10

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!