Degerfors – Värnamo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Degerfors visade stora formbesked innan uppehållet och plockade tre raka vinster, senast med 1-0 borta mot serieledande Jönköping Södra som då åkte på sin första hemmaförlust för säsongen. Ja, det har helt enkelt sett mycket bra ut från DIF:s sida – och man är, i min bok, kanske den största favoriten att plocka kvalplatsen mot Allsvenskan.

Värnamo hittas på negativ kvalplats. Med ynka 14 kammade pinnar på 15 matcher är man på trettondeplats och på bortaplan har man ett facit på 0-4-4, vilket innebär att IFK är ensamma i serien om att inte ha vunnit på resande fot. Som alltid i Superettan; det är tätt och jämnt i bottenskiktet av serien – men för att inte bli fastkedjade i botten måste formen hittas snart. Halva serien är trots allt spelad och tabellskikten börjar formas. Värnamo ska inte behöva vara nere i botten och fajtas, de är bättre än så – men jag har svårt att se deras nedåtgående trend vändas på Stora Valla.

Jag spelar raka ettan till 1,75 @ William Hill

  • Match: Degerfors IF – IFK Värnamo
  • Spel: Degerfors (1)
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00, 18/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar