Öster – Värnamo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Då var det dags för Dags för ett spännandse smålandsderby i Växjö mellan Öster och värnamo. Första derbyt för säsongen mellan lagen spelades i april på finnvedsvallen och då vann hemmalaget med 3-2 i en minst sagt händelserik match. Öster fick två röda kort och hade ledningen i slutet men Värnamo lyckades trycka in två sena kvitteringar och säkrade genom det tre blytunga poäng.

Kvällens hemmalag Öster är kanske inte det lag i Superettan som är mest formstarkt för tillfället, men man har trots allt två segrar och ”bara” två förluster på de fem senaste matcherna. Både förlusterna kom dessutom mot formstarka Hammarby vilket givetvis är en väldigt tuff motståndare. Att Östers bägge mittfältare Josef Elvby och Joakim Lindner är avstängda ikväll innebär att Björknesjö måste stuva om lite i laget. Dessutom är läget osäkert kring Dennis Velic som skadade sig på träningen före match. Trots snabb skadebehandling är det fortfarande osäkert om han kommer till start.

Kvällens motståndare IFK Värnamo har börjat serien bättre än Öster men har nu halkat ner på en nionde plats. Jag tror Värnamo kommer göra allt för att backa hem, hålla tätt bakåt och gå på omställningar. Det är inte med ett strålande resultat som Värnamo gästar myresjöhusarena och Öster. Först förlust hemma mot Östersund (1-2) senast och innan dess en oavgjord, men väl genomförd match mot GAIS med resultatet 2-2. Värnamos defensiv är instabil just nu. Man har släppt in minst två mål i fem raka matcher och totalt 16 mål på de sju senaste matcherna. På bortaplan har det varit ännu värre, med sju raka matcher med minst två insläppta och ett snitt på 2,42 insläppta per match.

Jag tror på en match med många omställningar och mycket mål.

Noterbart:
– Kommer Dennis Velic till spel?
– Josef Elvby och Joakim Lindner är avstängda
– Värnamo har sju raka matcher med minst två insläppta mål
– 3/5 senaste matcherna lagen emellan har slutat med Över 2,5 mål

  • Match: Öster – Värnamo
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 11/8, 19:20

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar