Halmstad – Värnamo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Halmstad är serieledare i Superettan och har varit strålande så här långt. Man har gjort det klart och tydligt att de ska tillbaka till finrummet, Allsvenskan. Halmstad har inkasserat 26 poäng på 13 matcher, vilket är ett fenomenalt facit. Senast åkte HBK på en rejäl känga från nedflyttningshotade Frej, där man släppte in hela fem bollar. Som Halmstad presterade senast, är det svårt att tro att Värnamo inte ska kunna pressa serieledaren.

Värnamo är en av de klubbar som överraskat mest i positiv bemärkelse, trots att de brukar vara starka i inledningen av säsonsgen. Istället för att vara inblandade i bottenfajten, står de parkerade som femma, bara med tre pinnar upp till positiv kvalplats och ytterligare en till topp två. Värnamo ska, trots deras mindre namnstarka spelarkapital, inte underskattas, vilket de visat vid upprepade tillfällen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – Värnamo
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 19:30, 23/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar