GAIS – Värnamo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det ska sägas direkt att matchen är mycket svårbedömd på förhand. Det kan i ärlighetens namn gå lite hur som helst i matchen, även fall GAIS i egenskap av hemmalag får gälla som favoriter. Under säsongen har man sprattlat till med ett par fina prestationer på just Gamla Ullevi och det är också där man tagit flest poäng. Men GAIS 2015 går helt enkelt inte att låta på, varken när det kommer till att avgöra matchen eller göra mål. IFK Värnamo är lite på samma vis och vi är med andra ord inte alls så övertygade om spelbolagen verkar vara om att det här blir en målrik historia. Vårens möte mellan lagen slutade till exempel blott 1-0 till IFK Värnamo. Det säger något.

GAIS kommer till matchen med fyra raka matcher som innehållit max två mål, medan motsvarande siffror stämmer på tre av IFK Värnamos fyra senaste matcher. Även det får ses som ganska talande. Med det i åtanke är 2,12 gånger pengarna på under 2,5 mål i matchen helt klart för högt och det är med gott samvete vi spelar en slant på just det spelet.

  • Match: GAIS – IFK Värnamo
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.30, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar