Husqvarna – Värnamo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Livsviktiga poäng står på spel när jumbon Husqvarna tar emot Värnamo under tisdagen i Superettan. Här hittar ni vårt speltips samt all statistik inför matchen.

Husqvarna överraskade många under inledningen av säsongen när de knep sju poäng redan under de tre första omgångarna. Efter det har det bara blivit 13 poäng på 23 omgångar och laget ligger sist men än finns det hopp. Med ett par omgångar kvar och med en match mindre spelad än övriga lag har de bara tre poäng upp till Landskrona som ligger på en kvalplats i alla fall vilket skulle göra det möjligt att hänga kvar i Superettan. Formmässigt har Husqvarna ryckt upp sig lite men det ser fortfarande blekt ut. De föll visserligen bara med uddamålet borta mot Sundsvall nu senast och innan det spelade de två raka oavgjorda. Men ser vi över de tio senaste matcherna har de åtta förluster och två oavgjorda. På de nio senaste hemmamatcherna har de en seger, en oavgjord och sju förluster.

Värnamo har visserligen tre raka utan seger (två förluster och en oavgjord) men spelprogrammet har minst sagt varit tufft. Bortamatcher mot tvåan Sundsvall samt sjuan Degerfors och hemmamatch mot trean Ljungskile. Innan det hade de tre segrar på fyra matcher i Superettan. Husqvarna är betydligt mer överkomligt motstånd och även Värnamo har mycket att spela för men utan att känna kniven mot strupen på samma sätt som Husqvarna. De har fem poäng ner till en kvalplats och med en match mindre spelad.  Nog för att höja motivationen och fokusen men inte att det blir en blytung ryggsäck som förmodligen Husqvarna bär runt på just nu med tanke på hotet om nedflyttning. Värnamo har även spelat bra mot just Husqvarna. De vann säsongens första möte och har tre raka segrar med en målskillnad på 5-0. Senast Husqvarna slog Värnamo var 2007, efter det har det blivit sex segrar för Värnamo och två oavgjorda.

Vi tror att Värnamo kommer reda ut det här och skapa ytterligare marginal ner mot kvalplatserna men med tanke på bortaplan försäkrar vi oss med spelet Värnamo vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort vilket ger 1,91 @ William Hill.

  • Match: Husqvarna – Värnamo
  • Spel: Värnamo Draw No Bet
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19.20 7/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar