J-Södra – Värnamo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jönköping har börjat säsongen med att ta två stycken 1-0 sgerar. Första matchen var mot IK Frej på bortaplan och andra var mot Syrianska hemma på Stadsparksvallen med 1-0. J-Södra har var varit starka på Stadsparksvallen, man har inte förlorat sedan 26/6 -14 när fjolårets segrare Hammarby var på besök. Under 2015 har man vunnit 5/7 matcher, spelat en oavgjort (Husqvarna 2-2) och förlorat en (Malmö 4-0). I truppen saknas Simon Dimitrijevic (lättare hjärnskakning), Viktor Rönneklev (häl) samt Markus Tegebäck (fot).

Värnamo har också inlett säsongen på ett bra sätt, man har besegrat förra årets topplag Ljungskile hemma på Finnvedsvallen med 2-1 och spelat oavgjort mot Assyriska på bortaplan. Bortaspelet förra året var dock inget vidare och inte inledningsvis under 2015. Man har på de senaste 20 bortamatcherna endast tagit två segrar. Det var på hemmaplan som Värnamo tog större delen av sina poäng under förra säsongen. Värnamo har ännu inte gått ut med sin startelva inför ikväll.

J-Södra är seriefavoriter, man har varit starka hemma och man ställer upp med ett ganska intakt lag. Jag spelar raka ettan.

  • Match: Jönköping Södra – IFK Värnamo
  • Spel: J-Södra (1)
  • Odds: 1,88 @ expekt
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 20/4

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar