J-Södra – Degerfors

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Jönköpings Södra toppar Superettan och man gör det klart välförtjänt då man känns starka. Man förlorade inga tongivande spelare sen förra säsongen som man avslutade som en av seriens bästa lag tillsammans med Hammarby, men räckte tyvärr inte då. Inför den här säsongen var man tveklöst en av huvudfavoriterna och som man levt upp till det då. Tillbaka från skada är anfallaren Fredrik Olsson (5 mål) och det är ett plus för offensiven helt klart. Och anfall är ju bästa försvar det vet vi alla och att man såklart går för 3 pinnar.

Degerfors kommer till Jönköping med en sisodär formkurva. Och det är väl inte direkt optimalt, å andra sidan är man ett sånt lag som kan slå alla ifall man har en bra dag. Dock tror jag inte man räcker till i den här fajten då defensiven är för dålig helt enkelt. För Jönköpings Södra är riktigt bra offensivt, speciellt på deras hemmaplan.

Jönköpings Södra har bra form och är väldigt starka på hemmaplan. Tränaren har sagt att man hår för 3 poämg, nåt annat vore konstigt. Man får dessutom tillbaka anfallaren Fredrik Olsson som är hyperfarlig allt som oftast. Degerfors styrka sitter i offensiven därför lämnas ofta defensiven till hoppet många gånger. Jag spelar Jönköpings Södra Över 1.5 mål till oddset 1.61. Insatsen blir hög här. Jobba!

  • Match: Jönköpings Södra – Degerfors
  • Spel: J-Södra Över 1.5 mål
  • Odds: 1.61 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 19.20

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar