AFC United – J-Södra

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AFC United befinner sig på en 10:e plats i Superettan (4-7-5) och kommer till matchen med en 0-2 förlust i bagaget, hemma mot GAIS. Då gjorde man en urusel insats och om man ska ha någon chans idag krävs en topp prestation. På Skytteholms IP har det blivit 3 segrar, 2 oavgjorda och 3 förluster, totalt 11 poäng på 8 hemmamatcher. AFC United känns inget vidare och i matcher mot lag som J-Södra ska man inte ha några större förväntningar på sig (det är inte här man ska ta poängen).

Jönköping innehar fortfarande förstaplatsen i Superettan och man känns enligt mig ganska stabila. Senast lyckades man ta 3 poäng (1-2) borta mot Ljungskile som är ett av seriens bästa hemmalag. Det som jag tycker ser väldigt lovande ut för Jönköping är att de toppar tabellen både vad gäller hemma- och bortaspel, de känns väldigt jämna om man jämför med tidigare år. På bortplan har man tagit 5 vinster, spelat en oavgjord och förlorat en match, vilket är ett mycket bra facit. Ska man kriga om en Allsvensk plats, ja då ska man bara vinna i detta möte.

Jag spelar raka 2:an till 1,80 @ Unibet.

  • Match: AFC United – Jönköpings Södra
  • Speltips: J-Södra (2)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 25/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar