Syrianska – J-Södra

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Syrianska brukar vara stabila hemma på Södertälje Fotbollsarena och man har ett facit på (6-6-1). Dock har ett mediokert bortaspel gjort att man på allvar inte kunnat få kontakt med den absoluta toppen. Det är teoretiskt möjligt att nå den där kvalplatsen mot Allsvenskan, men i praktiken är det helt kört. Flera konkurrenter ovan skulle behöva falla ihop totalt, exempelvis Sirius inte vinner en enda av de avslutande matcherna.

J-Södra är i praktiken klara för allsvensk fotboll nästkommande spelår. Smålänningarna har radat upp vinster och spelar en underbar fotboll. Känslan är att man, om inte alltför många spelare tappas, dessutom bör vara mogna att etablera sig i det svenska finrummet. Dessutom ska man komma ihåg att J-Södra är Superettans bästa bortalag och har ett facit på (7-4-2).

Syrianska släpper till oerhört lite bakåt hemma, men sprudlar inte direkt framåt. Det innebär att krysset är återkommande. J-Södra har också haft en del kryss på resande fot. Känns som det lutar mot ett oavgjort resultat.

  • Match: Syrianska – J-Södra
  • Spel: Oavgjort (x)
  • Odds: 3,50 @ bet365
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 19.30, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar