Värnamo – BP

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo har haft det besvärligt i de senaste omgångarna och efter segern borta mot GAIS har man endast lyckats plocka en poäng på fyra matcher. Då är det egentligen bara Sirius som har varit det enda topplaget man spelat emot. Man placerar sig precis över negativa kvalstrecket (12:e plats) med 23 poäng på 23 matcher (5-8-10). Man kan definitivt säga att smålänningarna har kniven mot strupen. Dock har man en match mindre spelad än de flesta lagen i bottenstriden och har nu chansen att roffa åt sig en stabilare placering i tabellen.

Brommapojkarna har haft en tuff säsong och man ligger sist i tabellen med 19 poäng på sina också 23 spelade matcher (4-7-12). Till kvalplatserna har man tre pinnar och till säker mark, alltså fyra. BP har nu på slutet trots allt lyckats plocka lite poäng och på de fem senaste matcherna har man spelat ihop 5 pinnar. Något anmärkningsvärt är att bortaspelet inte har fungerat fullt ut och det har endast blivit 5 poäng på 8 matcher och därför ligger man också sist i ligan (1-2-8).

Värnamo måste agera om de ska spela i Superettan även nästa år och nu har man chansen att dra ifrån lite i bottenstriden. Samtidigt har BP haft väldigt svårt med bortaspelet och det innebär att IFK bara ska t tre poäng i kvällens möte.

  • Match: IFK Värnamo – Brommapojkarna
  • Spel: Värnamo (1)
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar