GAIS – Värnamo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

GAIS misslyckades ganska rejält med säsongsmålet, att utmana topplagen. Just nu innehar makrillarna åttondeplatsen och har slagit av på takten. Samtidigt har man svårt att hitta gnistan och fortsätter rada upp dåliga resultat. Bara en av klubbens sex senaste matcher har vunnits. Hemmalaget verkar inte drabbas av bottenstrid, verkar samtidigt inte heller kunna hota om kvalplats till det svenska finrummet.

Värnamo ansågs mer eller mindre klara för att skickas ut ur elitfotbollen som jumbo med katastrofala resultat. Laget har dock vänt på skutan. Klubben satsade stort under sommaruppehållet, fick in flera nyförvärv och visar att de menar allvar. Efter uppehållet har det blivit fyra vinster, två kryss och inte en enda förlust, varpå gästerna har lämnat bottenplatserna och man hittas numera på översta kvalplats.

Jag spelar på Värnamo +0,75 (Asian Handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: GAIS – Värnamo
  • Spel: Värnamo +0,75 (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar