Jönköping – Degerfors

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Jönköpings säsongsinledning har varit imponerande och Södra har nu chansen att återvända tillbaka till Allsvenskan. Det är såklart många supportrars stora önskan. Prestationerna har i allmänhet varit stabila hittills och lagets seger mot Norrby på bortaplan, sticker ut. De ligger på fjärdeplats med 27 inspelade poäng, åtta segrar, tre oavgjorda och fem förluster. En kvalplatsen och direktplats är nära.

Degerfors har spelat lite ovisst och har i ärlighetens namn mer eller mindre blandat och gett hela tiden. Värmlänningarna ligger just nu på åttondeplatsen och har sex vinster, tre oavgjorda och sju förluster. Instabiliteten och antalet insläppta mål i relation till J-Södras styrka och form, är en korrelation som inte talar för bortalaget. Till detta har laget endast lyckats knipa två vinster på sju bortamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Degerfors
  • Spel: Jönköping (1)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!