Helsingborg – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg har självklart planer på att återvända till det svenska finrummet under nuvarande säsong. Skulle denna match vinnas, tar skåningarna över andraplatsen med matchen mindre spelad än Örgryte som är serieledare. Helsingborg har bara två poäng upp till dem. Det är uppenbart att Helsingborg är redo för avancemang till Allsvenskan. Hemmalaget ser stabila ut med två raka hållna nollor.

Jönköpings mardrömsstart på året som nykomlingar i Superettan är över och laget har nu fått kraft och spelat fem förlustfria matcher efter varandra, tre vunna och två oavgjorda. Dess glapp upp till toppen är emellertid fortsatt stort och desto mindre nedåt i tabellen, men med de namn som finns i truppen ska resan förstås leda uppåt. J-Södra lär försöka stänga igen här och hålla nollan så länge som möjligt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – Jönköping
  • Spel: Under 2,5 mål 
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar