Gefle – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Gefle borde kanske tillhöra mittenskiktet av tabellen, sett till deras spelarmaterial. Klubbens inledning på säsongen har däremot knappast varit särskilt imponerande med sju poäng på sju matcher, varav fyra matcher har förlorats. Två raka matcher är förlorade mot Örgryte samt Halmstad och för tillfället hittas Gefle på en utav de negativa kvalplatserna, det vill säga på fjortondeplatsen i ligan.

Jönköping Södra öppnade säsongen med fyra förluster och krisrubrikerna gick såklart läsa överallt. Nu har smålänningarna emellertid fått ordning på saker och ting med två vunna och ett kryss på senaste tre matchernA. Den förstnämnda mot Norrby samt Frej och den sistnämnda mot Brage. Inte det tuffaste av schema, ska nämnas. Med formkurvan pekandes uppåt ska J-Södra ha goda chanser här.

Jag spelar på Jönköping Draw No Bet till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Gefle – Jönköping
  • Spel: Jönköping DnB
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar