Gefle – Jönköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Gefle borde kanske tillhöra mittenskiktet av tabellen, sett till deras spelarmaterial. Klubbens inledning på säsongen har däremot knappast varit särskilt imponerande med sju poäng på sju matcher, varav fyra matcher har förlorats. Två raka matcher är förlorade mot Örgryte samt Halmstad och för tillfället hittas Gefle på en utav de negativa kvalplatserna, det vill säga på fjortondeplatsen i ligan.

Jönköping Södra öppnade säsongen med fyra förluster och krisrubrikerna gick såklart läsa överallt. Nu har smålänningarna emellertid fått ordning på saker och ting med två vunna och ett kryss på senaste tre matchernA. Den förstnämnda mot Norrby samt Frej och den sistnämnda mot Brage. Inte det tuffaste av schema, ska nämnas. Med formkurvan pekandes uppåt ska J-Södra ha goda chanser här.

Jag spelar på Jönköping Draw No Bet till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Gefle – Jönköping
  • Spel: Jönköping DnB
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/5

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!