Degerfors – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Degerfors har imponerat under nuvarande säsong. Dem återfinns på förstaplatsen med 34 inspelade poäng på 16 matcher. Johan Bertilsson med en del rutin, är tvåa i skytteligan med tio mål. Assistligan leder Degerfors-spelaren, Erik Lindell som har stått för sex målgivande passningar denna säsong. Det är ett intressant bygge som lager har under dess legender Tobias Solberg och Andreas Holmberg.

Jönköpings Södra befinner sig just nu på en tredjeplats, fem poäng bakom ettan Degerfors. Tre poäng bakom dem har vi Öster och Akropolis, som kommer möta varandra denna omgång. Det finns således en stor möjlighet för J-Södra att dra ifrån lite vid en vinst mot Degerfors. Absolut en tuff uppgift, men båda Degerfors förluster har varit på hemmaplan, vilket säkert ingjuter lite hopp hos Jönköpingslägret.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ bet365.

  • Match: Degerfors – Jönköping
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 12/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar