Brage – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brage har visserligen fortfarande en chans på den eftertraktade kvalplatsen uppåt, men det ska väldigt mycket till. Klubben har nämligen sju pinnar upp till Jönköping Södra som innehar tredjeplatsen. Med nio omgångar återstående finns emellertid poäng att spela om. Öster och Akropolis jagar dock bakom trean Jönköping Södra. Brage har blandat ordentligt under den närmaste tiden.

Degerfors går som tåget i säsongens ligaspel. Efter 20 spelade ligamatcher hittas klubben längst upp i tabellen med starka 46 poäng. Degerfors har fullständigt dominerat med deras offensiva briljans och närmar därmed sig en förtjänad uppflyttning. I skrivande stund har de tio poäng ner till tabelltrean Jönköping Södra, ett väldigt bekvämt avstånd inför den nervkittlande avslutningen.

Jag spelar på raka tvaån till 1,70 @ bet365.

  • Match: Brage – Degerfors
  • Spel: Degerfors (2)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar