Västerås – Brage

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Västerås har imponerat under säsongsinledningen. Hemmaklubben har tre segrar, tre oavgjorda och enbart en förlust. Mest imponerande är, framförallt, deras bara fyra insläppta mål. Man kan beskrivas som välorganiserade och försvarsstarka. De har ännu mer potential i det offensiva. Senast tog de, en imponerande seger över Trelleborg. Viktigt var att Viktor Prodell nu fick spräcka sin målnolla.

Brage har en oerhört tung säsong hittills, till och med så pass att Borlänge-laget hittas på jumboplats i tabellen. Detta efter att ha inlett utan en enda vinst på de sex inledande försöken, för att senast, med nöd och näppe, värja undan Öster och dessutom på bortaplan. Brage må ha vunnit senast, men har över det stora hela inte alls nått upp i önskad nivå.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ betsson.

  • Match: Västerås – Brage
  • Spel: Västerås (1)
  • Odds: 2,05 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 18:30, 31/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!