Öster – Brage

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster förväntades inneha en topplacering i Superettan efter 30 spelade omgångar. Efter tio ligamatcher hittas istället smålänningarna på nästjumboplatsen och laget har ännu inte plockat någon seger. Deras bästa målskytt heter Carl Johansson och har målat tre gånger. Bakom hittas tre spelare med varsitt mål. Klubben har alltså bara gjort sex mål, vilket såklart är mycket oroväckande statistik.

Brage kommer till Växjö som stora underdogs enligt spelbolagen. Ett Brage som inför säsongen var ett bottenlag i mångas ögon men som ligger på femteplats med en tredjedel av serien spelad. De kommer från en förlust mot J-södra med 2-0 på bortaplan, innan dess vann man två raka matcher mot Dalkurd och Syrianska. Statistiken talar för att man ska kunna plocka minst en poäng här.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,05 @ bet365.

  • Match: Öster – Brage
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar